Nyomtatás

Tiszapüspöki-KuTE

Posted in Tudósítások

Tiszapüspöki-KuTE  3-5  (2-3)  gólszerzők. Majzik  4, Gödő Z.

                                  KuTE

                               93, Benkó

7, Mészáros M.          17, Somodi Sz.         15, Burai

                14, Nagy               15, Józsa

      9, Pálinkás(2, Horthy)                              10, Viczián        

                        18, Zsombik

  13, Cseh(3, Gödő Z)                                 16, Majzik

Aktívan kezdtük a mérkőzést. Már az első percben Majzik megy el a Viczián labdájával, beadása azonban elsuhan a két érkező csatár előtt. A 7. percben egy hazaadás után Cseh megtámadja a kapust, hibára kényszeríti és a megszerzett labdát Majzik nagyszerűen eltalálva a hálóba lövi, 0-1. Nagy szerez erőszakosan labdát, nagyszerűen tálal Viczián elé, aki már a 16-oson belül "túlcifrázza" és így oda a lehetőség. A 15. percben egy fölösleges szabálytalanság után nem figyelünk a legurításra és a hazai csatár kb. 20 méterről egy nagyon jól eltalált lövéssel kilövi a jobb felső sarkot, 1-1. Három perc múlva Mészárosról fordul le a nagyon jó képességű Lengyel és máris 2-1 a hazai csapat javára ! Két perc múlva Nagy, Viczián a labda útja, csatárunk jó lövését az alkalmi kapus csak kiütni tudja és a berobbanó Majzik a kipattanó labdát a kapuba bombázza, 2-2. Vicián szabadrúgásból Majzik elé tálal, Máté egyedül vezeti a kapura, de nagy helyzetben belelövi az elfekvő kapus lábába ! Viczián óriási cselekkel három embert is megver a bal oldalon, de Zsombik nem tudja a kapuba továbbítani a beadást ! A 31. percben Majzik jobb oldali beadásába a 16-oson belül kézzel beleüt a hazai védő, 11-es ! Majzik áll oda és magabiztosan értékesíti a büntetőt, 2-3. Ismét Majzik előtt adódik gólszerzési lehetőség a kaputól 2 méterre, sőt még ismételhet is, de nem sikerül gólt szerezni ! A jobb oldalon megy el Majzik, kicsit kisodródva lő kapura, a kapus lábbal véd, a kipattanót Viczián lövi kapura, de a földön fekvő kapus hárítani tud ! Nagyon jó ütemű labdát kap Majzik, egyedül vezeti kapura de  a kifutó kapus mellet ellőtt labdája centikkel a kapu mellé megy ! Most Burairól fordul le Lengyel és az alsó sarokra tartó lövést bravúrral hárítja Benkó !

A második félidő elején ismét Majziknak volt lehetősége, de elkapkodta a lövést. Nagy végez el szabadrúgást az 59. percben. A hosszú oldalra lőtt labdára Majzik tisztán érkezik és a kapuba fejel, 2-4. A 62. percben egy felelőtlen szabálytalanság miatt Mészáros Martint a játékvezető kiállítja ! Tíz emberrel is Viczián előtt adódik lehetőség, de visszafelé, a bal lábára cselez és szerelni tudják. Majzik "lelopja" a védő lábáról a labdát, Nagy elé passzol, aki elkapkodja a helyzetet. Egy előrevágott labdával Majzik megy el, Viciánhoz passzolna, de szögletre tud menteni a kifutó kapus. A 81. percben egy jobb oldali szögletrúgás után a berobbanó hazai csatár a kapuba fejeli a labdát, 3-4 ! Nagy veszít labdát, Józsának kell bravúrosan szerelni, hogy ne tudjon egyenlíteni a hazai csapat ! Már a hosszabbításban járunk, amikor Viczián fut be egy labdát, szépen tisztára játssza magát, majd nagyszerűen középre játssza és Gödő higgadtan a kapuba lő, 3-5.

Egy izgalmas, sok gólt hozó mérkőzésen Majzik góljaival és Józsa óriási, csupaszív  védőmunkájával hoztuk a kötelező győzelmet.