Nyomtatás

Tiszaföldvár-KuTE

Posted in Tudósítások

Tiszaföldvár-KuTE   1-0  (1-0)    Vezette: Csontos D,/ Kiss A, Kormos B./

                                           KuTE

                                        93, Benkó

             7, Somodi              5, Burai               16, Kézsmárki

9, Pálinkás(6, Csipai)  15, Józsa  17, Mészáros M.  8, Zsombik     10, Viczián


                    11, Panyik                         13, Majzik

A földvári pálya "alkalmatlansága" miatt Cibakházán rendezett mérkőzés elején a vendéglátók kezdtek nagyobb lendülettel. Benkónak kellett több ízben tisztázni, vagy szerencsével úsztuk meg  gól nélkül ! A 16. percben Józsa "elpasszolja" magát a pálya közepén. A megszerzett labdával Hegedűs jó ütemben ugratja ki Verebet, aki a kimozduló Benkó mellett a hosszú sarokba helyez, 1-0. Ezután több erőtlen támadást vezetünk, de a kapura nem jelentenek veszélyt akcióink. A földvár kontrái (elsősorban védőink hibáiból) mind veszélyesek ebben az időszakban.

A második félidőben nagyobb sebességre kapcsol a Kute. A fáradó hazaiak mellett egyre több lehetőség adódik és egy jobb oldali beívelés után megszerezzük az egyenlítő gólt. A "játékvezető" azonban teljesen érthetetlen módon anulálja a találatot ?? Nagy akarattal és elszántsággal tovább rohamozunk a hazaiak egyre nehezebben, sokszor durván akadályozzák meg akcióinkat, időhúzással, szimulálással próbálják tartani az eredményt. Ebben az időszakban már alig-alig jut el a kapunk elé, sőt még a félpályán is ritkán jön át a Földvár. A KuTE azonban a mai napon a jobbnál jobb helyzetekből sem  tud betalálni a kapuba, így sajnos pont nélkül maradunk !

Az első félidő a hazaiaké volt, a második egyértelműen a KuTÉ-é. A mérkőzés összképe alapján minimum a döntetlent megérdemeltük volna. Dicséretes a csapat második félidei hozzáállása, kivétel nélkül mindenki óriási akarattal küzdött, de sajnos ez ma kevés volt !

Marta Dorin: Egy hiba, a rossz pálya és a játékvezető megfosztott bennünket a pontszerzéstől !